POZOR!! BREZPLAČNA DOSTAVA s kodo kupona brezdostave
Ne zamudi enkratne priložnosti!!

BASEUS Brezžični polnilec – Qi Smart Wireless Charger

29,90

Ta priročen brezžični polnilec lahko vzameš s sabo povsod in z njim svojo Qi kompatibilno napravo polniš popolnoma brezžično. Primeren za domačo uporabo, uporabo v službi ali na poti.

Na zalogi

Šifra: 6953156280243 Kategorije: , ,

Opis

Brezžični pollnilec je idealen za nujne situacije, ko moraš urgentno poslati eno sporočilo ali prebrati en nujen e-mail. Qi Wireless Chargere majhna in simplistična naprava, ki omogoča, da svoj telefon polniš brez nepotrebnih kablov.

Lastnosti:

  • Svoj telefon polni brez nepotrebnih kablov
  • Mahjen, prenosen in lahek
  • Kompatibilen z vsemi napravami, ki omogočajo Qi polnjenje
  • Kompatibilen z vsemi napravami, ki omogočajo Qi polnjenje

Vsebuje podatkovno-polnilni kabel za iPhone, vendar lahko kljub temu priključite še drug pdoatkovni kabel, kot je MicroUSB ali Type-C.

Svoj telefon napolni enostavno in brezžično

Z vse zmoglivejšimi mobilnimi napravami je tudi vse bolj pomembno, da je njihova baterija vedno dovolj polna za pomemben klic, nujno sporočilo ali e-mail. Ta tanek in stilsko dovršen Qi polnilec ti omogoča, da svojo napravo napolniš zelo enostavno. Potrebe po razno-raznih kablih, ki se zapletajo in prepletajo torej več ni.

Majhen in lahek, da je še bolj priročen

Namizni brezžični polnilec ima zelo kompaktno obliko, tako ga zelo enostavno dodaš v prtljago, če se odpravljaš na potovanje, ali pa ga zjutraj preprosto vzameš s sabo v službo.

Vsestranska kompatibilnost

Oblikovan je tako, da se sklada z dizajnom najnovejših tankih telefonov. Kompatibilen pa je z vsemi napravami, ki omogočajo Qi polnjenje.

Anti-slip obloga za dodatno varnost

Brezžični polnilec ima 4 tačke, ki po površini mize ne bodo drsele.

Bodi pozoren: Vse naprave ne omogočajo “out of the box” brezžičnega polnjenja, pač pa za njih potrebuješ poseben adapter, da lahko funkcijo brezžilnega polnjenja omogočiš tudi na njih..

Dodatne informacije

Teža300 kg