BASEUS Brezžični polnilec – Qi Smart Wireless Charger

29,90

Ta priročen brezžični polnilec lahko vzameš s sabo povsod in z njim svojo Qi kompatibilno napravo polniš popolnoma brezžično. Primeren za domačo uporabo, uporabo v službi ali na poti.

Ni na zalogi

Šifra: 6953156280243 Kategorije: , ,

Brezžični pollnilec je idealen za nujne situacije, ko moraš urgentno poslati eno sporočilo ali prebrati en nujen e-mail. Qi Wireless Chargere majhna in simplistična naprava, ki omogoča, da svoj telefon polniš brez nepotrebnih kablov.

Lastnosti:

  • Svoj telefon polni brez nepotrebnih kablov
  • Mahjen, prenosen in lahek
  • Kompatibilen z vsemi napravami, ki omogočajo Qi polnjenje
  • Kompatibilen z vsemi napravami, ki omogočajo Qi polnjenje

Vsebuje podatkovno-polnilni kabel za iPhone, vendar lahko kljub temu priključite še drug pdoatkovni kabel, kot je MicroUSB ali Type-C.

Svoj telefon napolni enostavno in brezžično

Z vse zmoglivejšimi mobilnimi napravami je tudi vse bolj pomembno, da je njihova baterija vedno dovolj polna za pomemben klic, nujno sporočilo ali e-mail. Ta tanek in stilsko dovršen Qi polnilec ti omogoča, da svojo napravo napolniš zelo enostavno. Potrebe po razno-raznih kablih, ki se zapletajo in prepletajo torej več ni.

Majhen in lahek, da je še bolj priročen

Namizni brezžični polnilec ima zelo kompaktno obliko, tako ga zelo enostavno dodaš v prtljago, če se odpravljaš na potovanje, ali pa ga zjutraj preprosto vzameš s sabo v službo.

Vsestranska kompatibilnost

Oblikovan je tako, da se sklada z dizajnom najnovejših tankih telefonov. Kompatibilen pa je z vsemi napravami, ki omogočajo Qi polnjenje.

Anti-slip obloga za dodatno varnost

Brezžični polnilec ima 4 tačke, ki po površini mize ne bodo drsele.

Bodi pozoren: Vse naprave ne omogočajo "out of the box" brezžičnega polnjenja, pač pa za njih potrebuješ poseben adapter, da lahko funkcijo brezžilnega polnjenja omogočiš tudi na njih..

Dodatne informacije

Teža 300 kg