Akcija!

Lesen ovitek za Samsung Galaxy S6 – Man&Wood Ebony

4,90

Lep in eleganten ovitek za Samsung Galaxy S6 iz pravega lesa. Izdelan iz premium vrste lesa iz obnovljivih virov, ki so nato oblikvani v tanek in prilegajoč ovitek, ki je hkrati izjemen na pogled, tvoj telefon pa bo tudi zadostno zaščitil.

Lesen ovitek izdelan samo za Samsung Galaxy S6. Narejen je iz premium vrst lesa, pridobljenih iz obnovljivih virov. Ne očara le estetsko, pač pa tvojemu telefonu nudi zadovoljivo zaščito. Na voljo je v različnih odtenkih.

Lastnosti:

  • Ovitek iz pravega lesa
  • Izdelan iz obnovljivih virov
  • Lepo oblikovan posebej za Samsung Galaxy S6
  • Del kolekcije Man&Wood wood-fit
  • Dostop do vseh vhodov/izhodov in funkcij

leseni ovitek za galaxy s6

Ovitek iz pravega lesa

Če iščeš nekaj nenavadnega, a naravnega - zakaj ne izbereš lesen ovitek za svoj Samsung Galaxy S6? Lep in eleganten ovitek je popolni dodatek k tvoji moderni in napredni napravi. Moderen dizajn nudi tudi fantastično zaščito, saj je zelo malo materialov, ki so tako trdni in obstojni kot les. Odlična izbira za vse ljubitelje lesa!

Izdelan iz obnovljivih virov

Proizvajalcu ovitka je pomembno tudi poreklo lesa. Je iz obnovljivih virov, gozdovi iz katerih les izvira, kot tudi ljudje, ki živijo v okolici, pa imajo najboljšo možno oskrbo. Proizvajalec zato ponosno trdi, da so ovitki izdelani etično, gozdovi pa so ohranjeni in varovani tako skrbno, kot bo v lesenem ovitku tvoj Samsung Galaxy S6.

Lepo oblikovan posebej za Samsung Galaxy S6

Ovitek je mojstrsko oblikovan posebej za Samsung Galaxy S6, zato se mu bo popolnoma prilegal. Ne le da bo na telefonu izgledal fenomenalno, tudi pri uporabi telefona boš opazil, kako lepo ovitek komplementira tvoj telefon, saj je proizvajalec posebno pozornost namenil prav izgledu telefona v ovitku.

Del kolekcije Man&Wood wood-fit

Ta ovitek je del odlične serije lesenih ovitkov proizvajalca Man&Wood. Če ta odtenek ni ravno to kar iščeš, lahko izbiraš med različnimi lesenimi ovitki iz kolekcije. Med njimi boš zagotovo našel kakšnega zase.

Dostop do vseh vhodov/izhodov in funkcij

Ta izjemen ovitek optimizira funkcionalnost in omogoča dostop do vseh vhodov in funkcij, kot na primer: vhod za slušalke, vhod za polnilni kabel in kamero.

Kompatibilnost:

  • Samsung Galaxy S6

Dodatne informacije

Teža 100 kg