Ideja za POPOLNO darilo

Včasih pride dan, da moremo kakšnemu moškemu kupiti darilo za rojstni dan, ker smo povabljeni na zabavo, in seveda na zabavo ne moreš brez rojstnodnevnega darila, to je že navada in pravilo.

In velikokrat nastanejo dileme, sploh pri komu, ki ima že vse, tako da sploh ne veš kaj bi človeku sploh kupil. Zato pa je včasih super, da če kupujemo darilo da morda ni potrebno, da je pomensko, ali da je priročno nič od tega, včasih je lahko dovolj da je zabavno in velikokrat se v zabavnem najde še kaj poučnega in zanimivega. Recimo masturbator je za moškega res smešno darilo, tega verjetno res ne bi pričakoval in zakaj se ne bi malce nasmejali njegovi reakciji, ko bo videl darilo, naj bo malce smešno, zakaj ne?

Plus tega mu bo definitivno zelo dobro darilo, kajti kateri moški pa nima kaj karkoli se tiče seksualnega? Vsak ima to rad! In tudi, kateri moški si bo sam samoiniciativno kupil masturbator? Redkokdo verjetno, ali pač kdo bi vedel, moški znajo res velikokrat presenetiti. Prav tako verjemite, da bo rojstni dan mnogo bolj zanimiv zaradi tega, ker ljudje si zapomnijo unikatne, smešne stvari, ne pa povprečnih oz. vsakdanjih bi lahko rekli. O vašem darilu se bo nato še dolgo govorijo, če pa kupite le kakšno vino ali kaj podobnega pa o tem ne bo veliko govora. Bodite unikatni, posebni, naj vas ne bo strah. Veliko ljudi je sram govoriti o tej temi, težko jim je, ampak naj vas ne bo!

About the Author

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

You may also like these