Izjemna čistoča s pralnimi sredstvi Miele

Miele, ugledno podjetje z več kot stoletno zgodovino, je postalo sinonim za kakovost in inovacije na področju gospodinjskih aparatov. Med širokim naborom njihovih izdelkov so tudi Miele pralna sredstva, ki nudijo brezhibno čistočo in svežino za vsakodnevne potrebe.

 

Pralna sredstva Miele so zasnovana s poudarkom na globinskem čiščenju in ohranjanju kakovosti vaših oblačil. S posebno formulo, obogateno z encimi in aktivnimi čistilnimi snovmi, Miele pralna sredstva uspešno odstranjujejo tudi najbolj trdovratne madeže, ne da bi pri tem poškodovala tekstilna vlakna. Dodatna prednost je njihova odlična biološka razgradljivost, kar pomeni, da so prijazna do našega okolja, medtem ko zagotavljajo vrhunsko učinkovitost.

 

Za tiste, ki dajo prednost tekočim pralnim sredstvom, Miele ponuja odlične možnosti. Miele tekoča pralna sredstva so zasnovana tako, da učinkovito čistijo tudi pri nižjih temperaturah. Eden izmed glavnih atributov Miele tekočih pralnih sredstev je njihova sposobnost ohranjanja svetlih in živahnih barv oblačil, kar je ključno za dolgotrajno svežino in ohranjanje kakovosti vaših oblačil.

 

Najboljši sistem tekočega pralnega sredstva je pa avtomatsko doziranje s sistemom TwinDos® s kartušama UltraPhase 1 in 2. Priporočajo ga vsem, ki želijo doziranje prepustiti avtomatiki pralnega stroja, saj s tem v primerjavi z ročnim doziranjem prihranite do 30 % pralnih sredstev.

 

Posebej izstopajoča je linija Miele kapsul. Te so enostavne za uporabo, saj vsaka kapsula vsebuje natanko pravo količino sredstva za eno pranje. Miele Caps so na voljo v različnih variantah, vključno s sredstvi za pranje (volna, svila), mehčalci in dodatki (sredstvo za odstranjevanje madežev).

 

Vsi pralni stroji Miele so zasnovani tako, da so popolnoma združljivi z Miele pralnimi sredstvi, kar zagotavlja najboljši možni rezultat pranja. Z Miele pralnimi sredstvi in pralnimi stroji bodo vaša oblačila vedno izgledala kot nova.

About the Author

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

You may also like these