Trajnostnost je lastnost, ki krasi podjetje Miele

Mielejevo trajnostno ravnanje je namreč posledica vrednot in tradicije, ki sta njihov zaščitni znak ter nujno potrebna osnova za dolgoročni uspeh podjetja. Miele je član trajnostne organizacije UN Global Compact in podpisnik pobude »Charta der Vielfalt« (listina za raznolikost), vsaki dve leti pa podjetje Miele objavi tudi trajnostno poročilo.

Podjetje Miele skrbi za ”sustainability” oziroma trajnostnost, saj se čutijo odgovorne, da zagotovijo svetlo in bolj obstojno prihodnost vseh nas. Ves čas se trudijo to zagotavljati ne glede ne produkt ali dejavnost. Stremijo k ustvarjanju najboljših možnih izdelkov, z najnižjim škodovanjem okolju. Svoj prispevek naravi in okolju dajejo tudi tako, da ves material skušajo reciklirati in ponovno uporabiti ter s tem skrbeti za trajnostni razvoj.

 

Na vsakem koraku skušajo pustiti svoj pečat in s tem motivirati tudi ostale okoli sebe, da se zavejo problema obstojnosti ter delajo na tem. Sodelujejo tudi v različnih projektih, ki se dotikajo podnebne krize. Močno so povezani z ustvarjanjem zelene prestolnice Danske, podpiranjem raznih raziskav, skrbjo za čebele, ki so izredno pomemben del človeštva itd.

 

 

 

 

About the Author

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

You may also like these