Izguba las

Izguba las je nekaj kar vsakega najbolj skrbi, če ima kakšno bolezen, kajti obstajajo tudi bolezni zaradi katerih smo lahko ob naše lase. To se meni osebno zdi najbolj kruto, sploh tisti, ki so navajeni na to, da imajo lase in nikoli ne bi dopustili, da bi bili kadarkoli bili brez njih. Vendar, ko nastopi kakšna bolezen nam druga ne ostane, kot pa da se s tem samo sprijaznimo, lasje pa bodo že čez čas zrasli nazaj.

Najbolj pomembno je, da se kdor koli je bolan ozdravi, kajti zdravje je na prvem mestu, šele nato pridejo lasje in vse kar nas zelo skrbi. Če izgubimo lase se vedno najprej vprašamo kako pa bom izgledal, če bom plešast, bom ja čuden, tega nočem. Verjamemo, da tega noben noče, ampak o tem ne smete razmišljati! Čim manj razmišljate o tem bolje je, najbolje pa je, da se posvetite samo vaši ozdravitvi. Poznam namreč eno punco, ki je bila ob lase in se je zelo težko sprijaznila s tem, da nima več las.

Sploh nekaj časa ni več hodila ven, niti v trgovino, vse so ji drugi prinesli, ker se je počutila tako grda. Ampak sedaj, ko je bolezen že skoraj za njo pa pravi, da ni pomembno če imaš lase ali ne, važno da imaš zdravje! In to je še kako zelo res!

About the Author

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

You may also like these