Miele: Kombinirana parna pečica

Kombinirana parna pečica vaše sestavine spremeni v okusa polne in zdrave mojstrovine. Miele generacija 7000 predstavlja več inovacij kot kadarkoli doslej. Si predstavljate, klasično pečico in zmogljivo parno pečico v enem aparatu? Čeprav se sliši nemogoče, Miele zopet dosega nove vrhunce, ki še tako amaterskemu kuharju pomagajo do vrhunskih rezultatov.

V Mielejevi kombinirani parni pečici je vsaka jed pečena z zanesljivo natančnostjo. Brezvrvični termometer za živila pa poskrbi, da je mojstrovina pečena na pravi način. In to do želene središčne temperature! Za piko na i, se na koncu tudi avtomatsko izklopi. Kreativnost tako lahko ponesete na povsem novo raven in s kreacijami navdušite trebuščke svojih najbljižjih.

Klasične pečice so v kuhinjah resda zadoščale zadnjih nekaj desetletij, a čas je, da stopimo stopničko višje. Čas je, da kuhanje v pari, pečenje na žaru in klasično peko združimo v eno – natančneje v eno pečico. Miele kombinirana parna pečica omogoča izbiro kombinacije kuhanja v pari in še enega načina gretja. Vse samo zato, da bo vaša jed dobila popolno konsistenco in da bodo ob okušanju le-te brbončice veselo zaplesale.

S pomočjo parne tehnologije DualSteam lahko vsi strastni kuharji v svoje kreacije povežete na stotine hranilnih snovi, vitaminov in arom. Tovrstna inovacija poskrbi za vedno popolne rezultate. Še posebno, če govorimo o kuhanju sous-vide. Takrat je razkuhanost praktično nemogoča.

Mielejeva kombinirana parna pečica ponuja več programov peke. Vse, kar morate storiti vi je to, da enega izberete ter istočasno pripravite potrebne sestavine. Hitro, enostavno, predvsem pa za prste obliznit. Mielejeva novost predstavlja upravljalno letev, ki se odpira z motornim pogonom in vam v trenutku omogoča dostop do posode za vodo, posode za kondenzat ter brezvrvičnega termometra za živila.

Na kombinirano parno pečico prisega vrhunski kuhar, Kyle Connaughton, ki se lahko pohvali z Michelinovo zvezdico. Pravi, da rad odkriva nove odtenke in teksture okusov z najnovejšimi kuhinjskimi aparati Miele.

About the Author

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

You may also like these