Denarnica

Hej ti, ja ti, ki to bereš, a si že videl kakšna je denarnica na »flip«? Imaš predstavo kako to izgleda? No če še  nisi hitro klikni na povezavo prej tam in te bo popeljalo na stran na kateri je tale top denarnica. Je priročna, majhna, tanka in nasploh popolna za moškega, kateri nima rad v žepu ne vem kakšne kepe, kajti marsikdo nosi tako debele denarnice, da te kar glava zaboli, ko vidiš njegov zadnji oz. stranski žep, odvisno pač kje kdo nosi denarnico.

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste imeli v mislih recimo, če smo že pri denarnicah, da ste imeli v mislih kakšno denarnico si želite točno obliko, barvo, razporeditev v njej in vse in točno takšno tudi nato najdete na spletu? No tako se je to meni zgodilo s tole mojo denarnico katero povezavo sem vam dal že zgoraj, ker točno to imam sam, in vredna je bila vsakega centa, ki sem jo dal zanjo.

Če bi mogel še enkrat na novo kupovati denarnico bi si kupil enako, ne zamenjam je za nič na svetu. Poanta je v tem, da ko si nekaj želimo, da si moramo znati vizualizirati stvari, in te stvari si moramo nato želeti, misliti na njih in verjemite mi, da vse boste našli, ker se vam bo preprosto samo pokazalo. Brskali boste po spletu in voila prikazalo se vam bo to o čem sanjate. Mogoče ne popolnoma enako, ali pa bo morda drugačna barva ali karkoli druga, ampak bo pa 99% enako. Vse lahko dosežemo, če si le močno želimo!

About the Author

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

You may also like these