Delaj to kar te veseli!

Veš, da lahko ženske ročne urce dobiš tudi v kompletu? In to komplet kot so ura plus zapestnice, ali urca in verižica ker uhani, ali pa urca ter prstanček in podobno? Meni so te vrste kompletki perfektni. Če ne veš kaj svoji prijateljici, mami, sodelavki kupiti za rojstni dan, ali kakšno obletnico, morda je napredovala v službi ali karkoli podobnega in želite svoje znance obdariti je to več kot top darilo pa zraven še rožica ali šopek in kaj hočeš še boljšega od darila? Da bi se kdo spomnil in to meni podaril bi tako že bil čudež, ker to se noben nikoli ne spomni zame.

Meni so pa takšne stvari kot so nakit od urc, uhanov, zapestnic, verižic, obožujem tovrsten nakit, to so modni dodatki, ki polepšajo naš celoten videz. In ja, ni potrebno, da si za en outfit daš vse to nase, ampak lahko pa kombiniraš, lahko si daš tudi vse nase, če vidiš da paše skupaj zakaj pa ne.

Zjutraj mi je najlepše, ko se zbudim, si naredim kavico, jo lepo v miru spijem, potem pa se grem urejati, pomislim hmm, le kaj bi pa danes dala nase, potem se grem naličiti in urediti pričesko in na koncu dam nase še modne dodatke za katere mislim, da pašejo k outfitu dneva in je to to, pa lepo v službico, na kavico s kakšno prijatlejico in je to perfekcija za dan. Moja služba je namreč fleksibilna, saj sem sama svoj šef, ukvarjam se s spletno prodajo oblačil, tako da veste, da sem res obsedena z modo, glede na to da je to še moja služba hkrati. Delati moreš to kar te osrečuje pravijo in jaz delam točno to! Vsako jutro se z največjim veseljem vstanem in grem v nov dan in to moreš imeti drugače ne boš srečen sam s seboj. Ljudje, ki se že zjutraj z veliko težavo zbudijo in nimajo motivacije nič delati, delajo nekaj narobe s svojim življenjem. Najti morate to kar vas osrečuje samo to in življenje bo mnogo bolj perfektno!

About the Author

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

You may also like these