Miele Experience Center

Vse od ustanovitve davnega leta 1899 Miele sledi svojemu vodilu »Immer besser«, ki pomeni, da si prizadeva za to, da bi bil »vedno boljši« od drugih ponudnikov in hkrati »vedno boljši«, kot je bil prej. Za stranke to pomeni povsem mirno vest, saj je odločitev za izdelke Miele vedno modra – in to za celo življenje.

Nakup gospodinjskih aparatov ni mačji kašelj, kar se tiče financ, zato nikogar ne obsojamo, če se morate o kvaliteti naprav prepričati na lastne oči. V ta namen je bil ustvarjen Miele Experience Center, kjer lahko osebno doživite novo generacijo kuhinjskih aparatov Miele in se o njihovih prednostih prepričate povsem sami. Ker pa Miele svojim kupcem želi ponuditi najboljšo mogočo storitev, omogočajo tudi osebnega svetovanja. Svetovalci v Miele Experience Centru so prijazni, poučeni strokovnjaki, ki so vam na voljo za pomoč pri izbiri pravega aparata.

Miele Experience Centra v Ljubljani in Mariboru vabita na individualne predstavitve, kjer boste pod strokovnim vodstvom izvedeli nekaj več o delovanju Miele gospodinjskih aparatov. Predstavitev se priporoča vsem tistim, ki se za nakup še odločate, ločimo pa med aparati za nego perila in kuhinjskimi aparati. Najboljša stvar tovrstnih predstavitev je ta, da so povsem brezplačne. Same predstavitve potekajo v Mielejevem prodajno-svetovalnem salonu v Ljubljani (Brnčičeva ulica 41g) in v Mariboru (Bohova 2a).

Ena od naprav, ki si jo je priporočljivo dobro ogledati v živo, je nedvomno pralni stroj. Kljub kakovostnemu aparatu Miele in udobnimi avtomatskimi programi je dobro vedeti nekatera pravila in se le-teh tudi dosledno držati. V Miele Experience Centru vam bodo predstavili nekaj nasvetov za pravilno uporabo pralnega stroja in nego perila. Izvedeli boste tudi kakšen je pravilen izbor programov za posamezno vrsto perila, pravo izbiro čistilnega sredstva in postopke za vzdrževanje in nego vašega bodočega pralnega stroja.

Izbor kuhinjskih aparatov marsikomu predstavlja težave. Samo zanimanje za njih se prične že zelo zgodaj, najpogosteje v sami fazi načrtovanja kuhinje. Sami verjetno najbolje veste, kaj boste potrebovali v vaši kuhinji oziroma kakšne so vaše želje. Če pa se te želje ujemajo z Mielejevo ponudbo, boste kaj hitro spoznali na krajšem vodenju skozi kuhinjske aparate, ki jih Miele ponuja v svoji pisani paleti – pečica, parna pečica, kombinirana pečica, kavni avtomati. Ob odlični kavici iz Mielejevih kavnih avtomatov in ob prijetnem pogovoru boste skupaj s strokovnjaki poiskali odgovore na vsa vaša vprašanja.

Velikokrat se zgodi, da nam kuhanje z novimi aparati predstavlja velik izziv, saj nismo še povsem vešči o njihovem delovanju. Ker pa je prav, da se z gospodinjskimi aparati seznanite še preden jih pospremite v nov dom, vas vabimo, da se nam pridružite na skupnem kuhanju. Preizkusili se boste v pripravi enostavnih in hitro pripravljenih jedi tako v parni kot tudi v klasični pečici, temu ustvarjanju pa bodo sledile še predstavitve drugih nepogrešljivih gospodinjskih aparatov. Več od predstavitve aparatov in kulinaričnih delavnic pa so dogodki v Miele Experience Centrih. Običajno so tematsko obarvani. Več o tem pa na miele.si.

About the Author

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

You may also like these