Avto in ozvočenje …

Vsaki osebi posebej je pomembno nekaj drugega. Določeni imajo nekaj radi, drugi druga, spet tretjim je prioriteta nekaj čisto drugega in prav je tako. Recimo, če se osredotočimo malce na avtomobile, kaj je vam recimo zelo pomembno? Meni osebno je zelo pomembno, sicer ok ni mi zdaj to nuja, ampak super mi je, če je ozvočenje top!

Všeč mi je, ko je glasba v avtomobilu lepa, da je lep glas, ker prav z veseljem nato poslušam. Sama sem imela prvo en avto, ki je imel top top top ozvočenje, ampak sem ga morala prodati, ker je imel nešteto drugih težav in je bilo bolje, da se mu odpovem pa čeprav je imel par meni zelo dobrih stvari, potem ko sem pa šla na drug avto, pa recimo ozvočenje ni bilo več to to, prav slišalo se je, da je slabši zvok in ni mi več bilo fajn poslušati glasbe v avtu, vedno sem si dala zvočnike na tiho, ker so mi šli prav na živce.

Da si imel na radio nastavljeno je še bilo nekak ok, da si pa vklopil bluetooth za avto, ali pa na kabel da si povezal pa je bila katastrofa, kot da bi poslušal nek radio, ki so jih imeli v letu ’90 resno! In ja ta moj sedanji avto res da lepo dela kar se mehansko tiče, vendar zvok mi pa ni ravno najbolj všeč. Po eni strani je nauk vsega tega tudi ta, da vedno moremo biti zadovoljni s tem kar imamo, ker nikoli ne veš kdaj lahko greš na slabše in imaš še slabše stvari. Vendar tako je, ljudje smo vedno pohlepni, vedno hočemo še več in več, nikoli nam nič ni dovolj. Ne bi pa bilo slabo, če bi se vsak pri sebi začel zavedati teh drobcenih stvari in bi bili nato tudi še bolj veseli, ko bi prišle še večje stvari. Ni res?

About the Author

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

You may also like these